Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhatia medical & supermarket llp will provide a salary in the range of 18500 INR to 25500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhatia medical & supermarket llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhatia medical & supermarket llp does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Santacruz east mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bhatia medical & supermarket llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bhatia medical & supermarket llp

Related jobs

  • Studio Technician

    Next Week Entertainment Pvt Ltd has its own in-house production Studio And we want the following employees for our work 1) Editor: An editor is responsible for reviewing and revising written content to ensure accuracy, clarity, and consistency. They ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Technician| Lockbox Management Pune

    Overview Lockbox Management - S3Provides support for the execution of check processing, as well as preparing and producing customers work. Prioritizes and organizes assignments and tasks to ensure they are completed in accordance with customer requir...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SMT |amp| THT Maintenance Technician Pune

    As a technology leader that is rapidly on the move, HARMAN is filled with people who are focused on making life better. Innovation, inclusivity and teamwork are a part of our DNA. When you add that to the challenges we take on and solve together, you...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now