Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Devadurga, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Door No 2-182, Bunderroad, Tumulacentre Poranki, Poranki, Vijayawada - 521137 (Opposite State Bank Of India).

8. What are the timings of this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vaishnavi Diagnostics Clinical

Related jobs

  • Technician IV | Engineering

    Are you looking for a unique opportunity to be a part of something great? Want to join a 20,000-member team that works on the technology that powers the world around us? Looking for an atmosphere of trust, empowerment, respect, diversity, and communi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Centre Technician

    Want to be a part of our team? Dimension Data is a proud member of the NTT Group, a global IT powerhouse headquartered in Japan. As part of NTT, we deliver a wide range of IT services and solutions to clients around the world. Although the Dimension ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technicians

    Bengaluru ( Sadashivanagar, Lower Palace Orchards, K R Puram, HosurRoad, Silk Board, J P Nagar, Mysore Road, Yelahanka, Yeshwantpur, Kalyan Nagar, Attibele,SarjapuraRoad, Nelamangala), Chikballapur, Chitradurga, Mangalore, Mysore, ShimogaTumkur. Sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now