Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pallikonda, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Star Lab & Ecg will provide a salary in the range of 5000 INR to 100000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Star Lab & Ecg expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Star Lab & Ecg does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.34/6, Adhi Manjunathan Complex, Mc Road, Pallikonda, Vellore - 63580+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Star Lab & Ecg expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Star Lab & Ecg

Related jobs

  • Senior Electrical Technician

    Job Title: Senior Electrical Wiring Technicians Company: Clean Air Systems Location: Chennai, India Job Type: Full-time About Us: Clean Air Systems is a leading manufacturing company known for its commitment to precision and innovation. We specialize...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Collection Officer Jobs in Krishnagiri

    Leading Finance company and Indian Startup Dhani Loans and Services hiring a Collection Officers in Krishnagiri Tamil Nadu, Interested and ready to work in field candidates can get apply collection jobs in Krishnagiri. Dhani is a one stop app offerin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Krishnagiri, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vice President Operations

    Matrimony.com Ltd is India's first pure play Wed-Tech Company to get listed on BSE and NSE. Its flagship brand Bharat Matrimony is the largest and the Most Trusted Matrimony Brand (as per the Brand Trust Report 2014). Over 3000 associates serve close...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now