Lab Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Bhopal, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.
More info about this Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nagar Pathology will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nagar Pathology expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nagar Pathology does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1 Arihant Nagar, Tehsil Road, Depalpur, Indore - 500082.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nagar Pathology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
CCTV Technician
CCTV technicians are responsible for installing and maintaining closed-circuit television systems. They commonly work with video cameras, monitors, recording devices, networking equipment, and other related hardware to ensure that these systems are f...
-
OT Nurse | Khargone
We are looking for staff nurse with an experience of 2-4years Job Type: Full-time Salary: ?8,086.00 - ?25,000.00 per month Schedule: Day shift Supplemental pay types: Performance bonus Experience: Nursing: 2 years (Preferred) total work: 2 years (Pre...
-
Business Development Executive |Sales
Job Summary: • Should have a sound knowledge of all the bidding portals like Freelancer, Up work, O desk, Guru, PPH etc • To Manage & Coordinate information within the team in order to arrive at accurate bid. • To generate leads & identify de...