Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smriti labs will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smriti labs expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smriti labs does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-31/82-8-2, Ahiliyabai Colony, Lanka D.L.W Road, Varanasi - 221005 (U.P).

8. What are the timings of this job?
Ans. Smriti labs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Smriti labs

Related jobs

  • AC Technician

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BTSC Bihar Female Health Worker ANM| ECG| X Ray Technician and OTA|

    Bihar Technical Service Commission (BTSC)has issued advertisement for the recruitment of recruitment to the post of Female Health Worker Anm, ECG Technician, X Ray Technician and OTA to be held under

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • AC Technician

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Sitapur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now