Laptop Repair Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Repair Technician, Aka Pc Repair Technician, Installs, Evaluates, Detects, And Troubleshoots Different Types Of Issues Affecting Computer Systems Or Servers Or Networks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair

More info about this Laptop Repair Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. P R Laptop Solution will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 103, First Floor, Pragati House, 47-48, Nehru Place, Nehru Place, Delhi - 11001+ (Satyam Cineplexes).

8. What are the timings of this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: P R Laptop Solution

Related jobs

  • Senior A|C Technician

    Job Title: AC Technician Company: Cool Max Service Location: Malviya Nagar, New Delhi Job Type: Full-Time About Us: Cool Max Service is a leading HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) service provider dedicated to delivering top-tier clim...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Textile Lab Technician

    carry out testing as assigned by laboratory Manager/Supervisor- To conduct all allotted tests as per the procedure / method given in the worksheet or as instructed by the Supervisor or above. To keep all necessary records of the tests conducted in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Information Technology Support Technician

    AVASO Technology Solutions is currently seeking an Information Technology Support Specialist with a passion for the IT area. As an AVASO employee, you will be part of a global organization that provides IT Services to big national as well as internat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now