Laravel Developer
- Category: Software Developer Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Software Development Based On Requirements, Write, Test, Maintain And Debug Code. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Laravel Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. OnePixelSoft PVT Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. OnePixelSoft PVT Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. OnePixelSoft PVT Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. OnePixelSoft PVT Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sodala,Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. OnePixelSoft PVT Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Thrillophilia | Senior Software Developer | Ruby on Rails
About Thrillophilia :At Thrillophilia, we are building multiple digital travel brands leveraging our proficiency in ecommerce, technology, distribution and marketing. We love to start from "Zeroes". We plan, build and scale travel marvels from scratc...
-
Back End Developer
HIRING for Backend Developer (PHP and Laravel) Position: Backend Developer Salary Range: 3.6 LPA - 6 LPA Experience: 3 years - 5 years We are seeking an experienced Backend Developer with expertise in PHP and Laravel to join our dynamic team. As a Ba...
-
MS SQL Developer
Job Description We are seeking an experienced SQL Developer to join our team. The successful candidate will be responsible for designing, developing, and maintaining databases for our companys various software applications. Responsibilities: Design a...