Led Wall Operator|Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Know How To Operate Led Wall. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Led Wall Operator/Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trans Swag 24 will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trans Swag 24 expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trans Swag 24 does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Trans Swag 24 expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sahakar Nagar no 1 , Padmavati pune 400008.

8. What are the timings of this job?
Ans. Trans Swag 24 expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Trans Swag 24

Related jobs

  • CSSD Technicians

    Qualification: B.SC. with minimum 3years experience. Eligibility: The candidate must have passed the HAAD examination for Nursing categories. If not, the candidate should take immediate step to register online-apply for online exam being conducted by...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Nail Art Technician

    Creating Nail Art, Nail Care For Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pedicure, Manicure More info about this Nail Art Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nail date salon will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrician Helper

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Electrician More info about this Electrician Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RUBICON RO SYSTEM will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    VasaiVasantnagar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now