Lift Maintenance Service Man

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Experience & Knowledge In Lift Servicing.

More info about this Lift Maintenance Service Man Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kudghat near paschim anandapally club tollygunge Kolkata- 7000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri Ramakrishna Elevators &amp; Company

Related jobs

  • Hiring for Sales Executive| Salary upto|

    Hiring For Sales Associate. Salary upto 5LPA. 6 Days working. Work From Office. Location-Kolkata/Chennai/Gurgaon/Hyderabad/Pune. Minimum d6 months experience required in sales process. Drop your resume [Confidential Information] For more information ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Picker | Packer

    • Maintaining inventory. • Identifying, dispatching and assuring the quality of goods. • Maintain inventory reports. • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Picker / ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving QueriesTelling Them About Products / Offers / Services ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now