Lift Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Required A Candidate For Lift Technician.
More info about this Lift Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unitech Elevators will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unitech Elevators expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unitech Elevators does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Manickam Street, Arisipalayam, Salem - 63600+ (Near Balaji Apprtment).
8. What are the timings of this job?
Ans. Unitech Elevators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Ambulance Technician
Education must be in Diploma/Emergency training course • Experience must be about 3-4 years. • Must willing to stay in company accommodation. • Age should be below 30 years. Job Type: Full-time Salary: ₹14,000.00 - ₹16,000.00 per month Benefits: • Fo...
-
CT Scan | X|ray Technician
CT Scan / X-ray Technician Experienced, sincere, dedicated and motivated CT Scan / X-ray Technician is required for a Hospital at Thanjavur Job Type: Full-time Salary: From ₹7,000.00 per month Schedule: • Day shift • Night shift Ability to commute/re...
-
Health Inspector
Tamil Nadu Medical Services Recruitment Board (TN MRB), Govt. of Tamil Nadu. In the latest free job alert Notification, TN MRB announces job vacancies for Health Inspector posts on a temporary basis in reference to Advt.No: 06/MRB/2024. Under TN MRB ...