Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Salem, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Badge License Must .

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Balaji Polymers will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Balaji Polymers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Balaji Polymers does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 100, Maniyanur Main Road, Nethimedu, Salem - 636002..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Balaji Polymers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri Balaji Polymers

Related jobs

  • Driver | Chennai| TN

    An alternative to traditional driving jobs in Chennai. If you’re looking for driver jobs in Chennai, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Chennai off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    • Transporting clients from home to office and vice versa. • Carrying out vehicle maintenance checks. • Picking up office purchases or other administrative needs. • Utilizing navigation apps to find the most optimal route. • Maintaining an organized ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales|Driver | Electric Vehicles

    Full Job Description Title: Sales cum Delivery Executive - Electric Vehicles Salary: 10,000 - 15,000 + Incentives/Food Allowance/Petrol Alloance Location: Ganapathy, Coimbatore Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Coimbatore, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now