Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Karumathampatti, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. License Must . Accommodation Food Available . 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sabari Catering Service will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sabari Catering Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sabari Catering Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sabari Catering Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 6/100, Sambala Thottam, Unjapalayam, Kaniyur (Po), Karumathampatti, Coimbatore - 64165+..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sabari Catering Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sabari Catering Service

Related jobs

  • driver for bolero pickup

    line vehicle driver needed for all india SALARY-₹20T–₹30T a month

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver|Salesman

    Wasee Traders Job Opening ; • Driver With Delivery boy • Salesman contact number 8428420468 7708467426 Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Experience: • total work: 1 year (Preferred) License/Certificati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Tenkasi, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver for Tempo |amp| Bus

    Wanted Tempo & Bus Driver . Good Salary with Accommodation and PF ESI applicable.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now