Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kharkhoda, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saurabh electronics will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saurabh electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saurabh electronics expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Saurabh electronics expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharkhoda Delhi rode.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saurabh electronics expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Saurabh electronics

Related jobs

  • Hire for DRIVER

    We require driver for daily updown from Sector-4+ Faridabad to Delhi Cantt. Experience 1-2 yrs Morning 8 am to evening 8 pm job 2 holidays monthly. If not going to Delhi, then driver has to come to office for office work.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 1 - 5 years of experience of experience. More about this Personal Driver ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hire for DRIVER

    We require driver for daily updown from Sector-4+ Faridabad to Delhi Cantt. Experience 1-2 yrs Morning 8 am to evening 8 pm job 2 holidays monthly. If not going to Delhi, then driver has to come to office for office work.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now