Light Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Vadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.
More info about this Light Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ML & SS Mithawala Light & Sound Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ML & SS Mithawala Light & Sound Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ML & SS Mithawala Light & Sound Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FF-12+, Amrapail Complex, Water Tank Road,Karelibaug,Baroda-18.
8. What are the timings of this job?
Ans. ML & SS Mithawala Light & Sound Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Thakkar Associates will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact sa...
-
Driver |AKSHTD|3034|N1C|
• Candidate should have Valid Indian/International Driving License (LMV/HCV). • Must not be charged /convicted of violating any road safety norms. • Salary : Upto Rs. 10000/- PM.
-
Drivers
Applications are invited for the post of Drivers Qualification : Trained & license holders for driving school buses. Proficiency in computer skills and Fluency in English is a must for all Educators.