Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Lado Sarai, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Lado Sarai

Working Hours :
6:00 am - 4:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.& Loading Of Materials. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo, Uber, Ola

More info about Light Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Ola, Tempo, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-126, Lado Sarai, Near Executive Centre, Hanuman Mandir/ Sai Mandir, New Delhi- 110030.

8. What are the timings of this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 6:00 am - 4:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Clips Office Solution Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Create Driver

    Car driving job for company

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Associate

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 48500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now