Loader

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Loading And Unloading Of Materials.

More info about this Loader Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Genius Infotech will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Genius Infotech expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Genius Infotech does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jodhpur Railway station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Genius Infotech expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 10.00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Genius Infotech

Related jobs

  • Taxation and Audit Manager

    Roles and Responsibilities 1. Income tax return filing audit of Nine Star and group companies 2. TDS filing and regular reconciliation of TDS credits and payments of Nine Star and group companies 3. GST return filing, regular audits, reconciliation o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    . minimum work experience is 6 month or above Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift • Morning shift Supplemental pay types: • Overtime pay • Performance bonus • Quarterly bonus • Year...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    The ideal candidate will be involved with preparing financial reports and statements, bank reconciliations, and conducting cyclical audits. Moreover, the candidate must have strong interpersonal skills and possess a strong business acumen. Responsibi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now