Loan Collection Kotak Mahindra Bank

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Bank Loan Collection. Credit Card Collection. Basic Computer Knowledge Required. Languages : Marathi, Hindi, English

More info about this Loan Collection Kotak Mahindra Bank Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sk Ent will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sk Ent expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sk Ent expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 503C, B Wing, Sumit Samarth Arcade, Opposite Goregaon Rly Stn, Goregaon West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sk Ent expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sk Enterprises

Related jobs

  • Relationship Mgr

    The Role Responsibilities • Contribute to the digital agenda with maximum focus on digital closure of product booking and deepening • Migrate client transactions to the digital platform • Undertake client engagement in line with the Affluent Client c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Specialist | Green Finance

    ADVERTISEMENT NO: CRPD/SCO/2024-24/22 Designation - Specialist - Green FinanceNumber of Job Vacancies -1Essential QualificationBasic Qualification: Degree in Engineering /B.E. Environmental Engineering from Indian University/Institute recognized/appr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business|Campaign Operations

    Paytm is India’s leading digital payments and financial services company, which is focused on driving consumers and merchants to its platform by offering them a variety of payment use cases. With enviable 500 mn+ registered users, 21 mn+ merchants an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now