Loan Collection Kotak Mahindra Bank

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Bank Loan Collection. Credit Card Collection. Basic Computer Knowledge Required. Languages : Marathi, Hindi, English

More info about this Loan Collection Kotak Mahindra Bank Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skents will provide a salary in the range of 14000 INR to 16500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skents expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skents expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 503C, B Wing, Sumit Samarth Arcade, Opposite Goregaon Rly Stn, Goregaon West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Skents expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Skents

Related jobs

  • Intern

    Our values define the working environment we strive to create – diverse, supportive and welcoming of different views. We embrace a culture reflecting a variety of perspectives, insights and backgrounds to drive innovation. We build talented and diver...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CFO|amp|Group Treasurer for Bank

    Job location: Uganda 15-20 years exp in Bank (Digital banking +) Job profile Job Summary FOR DIGITAL MICRO FINANCE BANK The combined role of Chief Financial Officer (CFO) & Group Treasurer is a strategic executive leadership position responsible ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Axis Bank Jobs in Nagpur 2024 | For CB RM | MEG Vacancy|

    Axis Private Bank Recruitment 2024 for Nagpur City:- Axis bank is now recruiting for Bank CB RM - MEG Jobs in . Candidates who want to get Axis bank Nagpur Field Jobs & Axis CB RM - MEG Jobs can submit their application form on official website o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now