Loan Executive

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Laxmi Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Outbound Calls: Make A High Volume Of Outbound Calls To Potential Customers To Introduce And Promote Our Products Pitch: Deliver Compelling Sales Pitches And Presentations To Effectively Communicate The Value Of Our Offerings.Customer Engagement: Build Rapport And Maintain Positive Relationships With Prospects Through Effective Customer. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound, Domestic | Languages : Hindi This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Loan Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MONEY HEAVEN will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: MONEY HEAVEN

Related jobs

  • Recruitment IN Back|End Operator Work From Home|

    candidate, You can work from home..You can work from any location Its very useful for students, retired person housewife job seekers It is Part time work, full time work..anyone can apply... Position: Fresher /Computer Operator/ Data Entry Operator s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Product Manager | Remote

    Do you enjoy constantly learning and using new technologies? Would working with cutting-edge security products excite you? Join our innovative Application Security Product division Our products and services are used by the world's leading e-commerce,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • preschool|online|teaching|jobs

    Find home tutor jobs, online tutor jobs , online teaching jobs for home tuitions and online tuitions - in hyderabad, bangalore, chennai, pune, mumbai, kolkata, delhi all over india I-X th Class - STATE, CBSE, ICSE, IGCSE, ISC, IB syllabus for Maths, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now