Maid Job

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kokta, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Cleaning, Mopping, Maintaining The Cleanliness And Safety. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Maid Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd will provide a salary in the range of 6000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 112 Sector C Indrapuri Bhopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Priyam Innovations Pvt Ltd

Related jobs

  • Call Center Jobs 2024| Apply Online Private Jobs in Bhopal Bhopal

    Private Jobs in Bhopal 2024: The has recently released the recruitment notification for Call Center Jobs. Thus, the officials of BPO Bhopal is inviting applications through online mode. Therefore, interested aspirants can download the official notifi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • INFO|TECH

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Project Manager | CME Services | RRTS 1

    Req ID:406005 Leading societies to a low carbon future, Alstom develops and markets mobility solutions that provide the sustainable foundations for the future of transportation. Our product portfolio ranges from high-speed trains, metros, monorail, a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now