Mall Sales Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Vankal, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Help Customers In Buying Product From The Store, Solve Customer Queries, Manage Sales Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain, Garment, Sweet
More info about this Mall Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. New Ramesh kirana Store will provide a salary in the range of 8000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. New Ramesh kirana Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. New Ramesh kirana Store expects the candidate to have the following skills: Food chain, Garment, Sweet.
6. How much experience is required for this job?
Ans. New Ramesh kirana Store expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/2 gurukrupa Avenue Below Central Bank Near Manekbaug Hall Ambawadi 3+4430.
8. What are the timings of this job?
Ans. New Ramesh kirana Store expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - +:00pm | Monday to Saturdays
Related jobs
-
Housekeeping Helpar
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Helpar Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Cleaning Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The e...
-
ASSOCIATE HOUSE KEEPING
Should have worked in star hotels as room attendant, well aware of processes of HK department EXPERIENCE 1 - 2 years LOCATION RRELIANCE GREEN TOWNSHIPMOTIKHAWADI, JAMNAGAR JAMNAGAR GUJARAT 121001 CONTACT Manish Bhandari Manish.BHANDARI@sodexo.com htt...
-
Housekeeper|Cleaner
Full Job Description We are looking for a professional Housekeeper able of attending to our facilities with integrity and attention to detail. The goal is to create a clean and orderly environment for our guests that will become a critical factor in ...