Management Trainee
- Category: MIS Executive
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Handling Calls. Documentation And Filing Work, Contact With Leads And Scheduling Meetings To Demonstrate Company Products Demonstrating Product Features To Customers, Assisting In The Formulation And Execution Of Sales Strategies.
More info about this Management Trainee Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Circle Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Circle Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Circle Group does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st Floor, 164 Shree Sthali, Near Agrawal Hospital, Doctor's Colony, DCM, Ajmer Road, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Circle Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Merchandiser
Position Overview: We are seeking a highly skilled and experienced Senior Merchandiser to join our team at a prestigious high fashion apparel export manufacturing house. As a Senior Merchandiser, you will be responsible for overseeing the entire merc...
-
Cafe Staff
Responsibilities Of Candidate Include: Preparing A Wide Range Of Hot & Cold Beverages, Coffees, Shakes And Mocktails. Experiments New Dishes, Maintaining Food Safety & Cleaning, Customer Interaction - Ordering , Serving. More info about this ...
-
Special Educator
Salary Commensurate With Qualifications and Experience Free Lunch & Free Child Education + Other Perks.