Marketing Agent

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Magarpatta, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Magarpatta

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Marketing Agent For A Company. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Marketing Agent Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Infowealth Technologies Llp will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Infowealth Technologies Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Infowealth Technologies Llp does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Infowealth Technologies Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Infowealth technologies LLP Hyderabad, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Infowealth Technologies Llp expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Infowealth Technologies Llp

Related jobs

  • Digital Sales Manager

    Vinayak Job Consultant MARKETING MANAGER TMT PROJECT Vinayak Job Consultant • Mumbai, Maharashtra • via GrabJobs 22 hours ago ₹+.6L–₹10L a month Full–time No Degree Mentioned Apply directly on GrabJobs Job description Description: • Job Responsibilit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • MARKETING MANAGER TMT PROJECT

    • Know the sales process. ... • Critical thinking and problem-solving skills. ... • Creativity and writing skills. ... • Good teamwork skills. ... • Communication skills and networking. ... • Adaptability. ... • Good organization and planning skills....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Sales |amp| Marketing | Corporate Self Defense Programs |1|3 yrs|

    Eligibility criteria : - Sales experience - Excellent communication, presentation, and negotiation skills - Ability to build rapport with corporate clients and understand their needs - Strong organizational and time management skills - Self-motivated...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now