Marketing Co|Ordinator

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Madukkarai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Minimum 2 To 3 Years Experience In Tele Calling And Tele Marketing.Good Communication In English & Hindi Preferred.Female Candidate Preferred. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Marketing Co-Ordinator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Penta Auto Equipments Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Penta Auto Equipments Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Penta Auto Equipments Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Penta Auto Equipments Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/s. Penta Auto Equipments Pvt. Ltd.,Regd. Office & FactorySF:301/5, L & T Byepass Road,Madukkarai, Coimbatore - 641 105.Tamilnadu, India..

8. What are the timings of this job?
Ans. Penta Auto Equipments Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Penta Auto Equipments Pvt Ltd

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    Job SummarySUVdigital is Start-up IT solutions, We provide service with Web-developments, Digital Marketing, BPO.The ideal candidate will be very digital marketing savvy, comfortable with CRM systems, managing Social Media channels and website conten...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • iOS Software Developer |Swift|

    IOS Developer Experience: 3+ years Salary: USD 1,430 - 2,145 / month (based on experience) Expected Notice Period: 2 to 4 Weeks Shift: US Partial Shift 4:00 PM to 1:00 AM IST Opportunity Type: Hybrid (Chennai) Placement Type: Contractual Contract Dur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Coimbatore, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Paid Campaign Specialist

    Kovai.co, the fastest growing SaaS organization is a premier enterprise software company offering multiple products at scale both in the enterprise arena and in the B2B SaaS space. We are a technology partner of choice for many of the world’s leading...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now