Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tihi, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

1.Conceive And Execute Marketing Strategies For Admissions And Student Counselling Involving Field Work. 2.Excellent Command In Hindi And English Spoken And Written.3.Must Be Able To Demonstrate The Requirement Orally, In Writing And Through Power Point Presentation.4.Ability To Work Independently And Effectively. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Branding, Advertising, Presentation

More info about this Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. College of Dental Science and Hospital will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. College of Dental Science and Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. College of Dental Science and Hospital expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. College of Dental Science and Hospital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rau, Indore (MP).

8. What are the timings of this job?
Ans. College of Dental Science and Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: College of Dental Science and Hospital

Related jobs

  • Modern Trade Sales

    Company Profile: Avi Agri Business Limited (AABL) was incorporated in the year 200+ and commenced its manufacturing operations in 2010. The company is a world-class player in carrying out solvent extraction activities with its manufacturing unit loca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales manger

    Sales manger -(export foods) (ใช้ภาษาอังกฤษ)Job TypeFull-timeJob OpeningsNo DataExperiences3 year(s)Job LevelStaff Job Category Sales Jobs Import/Export Jobs Salary ฿25,000 - ฿35,000 per Month Exact salary for each job applicants are not equal due to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Duties/ Roles & Responsibilities – • To organize Dealers Meet, keeping in mind brand promotion • To keep self and team abreast with the recent changes being done in the Building industry • To keep updated data of Senior High-end Dealers & Dis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now