Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Ramapuram, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. Bike And License Must . 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. i5 Groups will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. i5 Groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. i5 Groups does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. i5 Groups expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Porur , Chennai , Tamil Nadu 600116 ...

8. What are the timings of this job?
Ans. i5 Groups expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: i5 Groups

Related jobs

  • Marketing Executive

    Job DescriptionJobs from Home Online Marketing knowledge on Domestic logistics services(Air, Train and Road) to meet the business targets. Identify/Generate new business opportunity, manage customer relationships Interested candidat, forward CV to Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online Marketing Manager

    Artifex HR is hiring for a Real Estate Company in Chennai. Roles & Responsibilities • Creating marketing strategies to achieve organizational goals. • Implementing marketing campaigns from ideation to execution. • Managing the marketing budget. •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Intern

    Job description We are looking for ambitious and energetic Marketing Interns to help us expand our clientele. You will be at the front of the company and will have the dedication to create and apply an effective sales strategy. The goal is to drive s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now