Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Indian, Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Selling

More info about this Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Xtreme india will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Xtreme india expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Xtreme india expects the candidate to have the following skills: Presentation, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Xtreme india expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Budharaja, sambalpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Xtreme india expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Xtreme

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    Design, build and maintain our social media presence Measure and report performance of all digital marketing campaigns, and assess against goals (ROI and KPIs) Identify trends and insights, and optimize spend and performance based on the insights Bra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cluster Marketing OD

    Posted Date 01 Jan, 2024 Business F&L Common Family State Operations Functional Business Area Marketing Location Bhubaneshwar Job Responsibilities Plan, co-ordinate and execute marketing activities at regional level BSC perspective Education Requ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business development manager

    Bajaj Allianz Life insurance (BALIC )Post-Retail Partner (work from home)WORKING HOURS - 4 TO 5 HOUR, SUNDAY OFFSalary - basic 7000+ allowance 12000 + incentiveJob role - Team development manager ( RecruitThe training Period will be for 3 months, dur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/20


    Apply Now