Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Udaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

1.Generating & Managing Marketing Leads 2. Handling Retailers & Hospitality Clients 3. Client Acquisition & Client Servicing 4. Prepare Sales Proposals, Warranties & Delivery 5. Minimum Sales Target 2.5Lac 6. Operation From Home Itself 7. Daily Sales Report 8. Travel Expenses Will Borne By Company, 2-Wheeler Must.

More info about this Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Home Zone India will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Home Zone India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Home Zone India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ 247 , 1st Floor , Madipur (opposite punjabi bagh west) New delhi - 110063. Lal quater chowk punjabi bagh and near shiv mandir madipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Home Zone India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Home Zone India Udaipur

Related jobs

  • Marketing Executive

    1.Generating & Managing Marketing Leads 2. Handling Retailers & Hospitality Clients 3. Client Acquisition & Client Servicing 4. Prepare Sales Proposals, Warranties & Delivery 5. Minimum Sales Target 2.5Lac 6. Operation From Home Itsel...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Manager

    Employment Type Fulltime Seniority Level Mid-Senior-Level Work Experience (in years) 3 – 5 Years as a Digital Marketing Manager in B2C. Education Any graduate Must Have · Bachelor s degree in marketing or relevant field. · Proven team management skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SEO Executive

    Job brief We are looking for an SEO/SEM expert to manage all search engine optimization and marketing activities. You will be responsible for managing all SEO activities such as content strategy, link building and keyword strategy to increase ranking...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now