Marketing Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Dombivli, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. Presentation, Selling
More info about this Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. spot light will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. spot light expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. spot light expects the candidate to have the following skills: Presentation, Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dombivli MIDC.
8. What are the timings of this job?
Ans. spot light expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Assistant
Office Address: Asmita House, Asmita Township, Naya Nagar, Mira Road East, Thane - 401107. Landmark - 5 to 10 mins walking distance from Mira Road East Railway Station. Shift Timings – 10.00 am to 6.00 pm. Working Days – Tuesday to Sunday. Company We...
-
Area Sales Manager
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Area Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Itech Computer Education will provide a salary in th...
-
Tour Package Sales Executive | Fiel|
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Tourism More info about this Tour Package Sales Executive - Fiel... Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. BLINK SOLUTIONS will provide a salary in the range ...