Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company.

More info about this Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Groups will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Groups does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 17/11 Ground Floor Sivashanmygam Street West Thalambur Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Groups expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Smart Groups

Related jobs

  • We are hiring for Marketing Executive | Tele caller

    Dear Candidate, Greetings from Elite Estate, We are hiring for Marketing Executive / Tele caller. An interview has been scheduled. Kindly carry a copy of your resume during your interview . Job Responsibilities Marketing Executive / Tele caller: • Sh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive | SEO | Female

    Core Responsibilities · Handling YouTube Channel · Social Media Marketing · SEO · Website Handling · Designing Required Skills · Basic SEO Knowledge · Wordpress/HTML · Content Creation · Analystics Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹25,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Manager

    • Developing and implementing internet marketing and SEO strategies including keyword research, link building, content marketing, PPC advertising, social media marketing, and email marketing campaigns. • Developing and apply both strategic and tactic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now