Marketing Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Muralipura, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10001 - Rs. 25001 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Muralipura

Working Hours :
10AM - 8 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible To Visit In Field To Generate Leads And Do Marketing Of Our Companie'S Plywood & Laminate Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising

More info about Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubham plylam and decor will provide a salary in the range of 10001 INR to 25001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to have the following skills: Advertising.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VISHWAKRMA INDUSTRIAL AREA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to work for the following hours: 10AM - 8 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shubham plylam and decor

Related jobs

  • Operation Manager

    Job description The Operations Manager plays a key role in overseeing the daily operations of the organization. They are responsible for ensuring efficiency, productivity, and quality across various departments or functions. The Operations Manager wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Operations Executive

    Job description Key Responsibilities: Lead Verification: • Make outbound calls to verify business leads received through various channels. • Accurately validate and update lead information in the system. Customer Support & Online Payments: • Assi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Channel Sales

    We are looking for a proactive channel sales Manager to support our operations and drive team performance. If you're a strategic thinker with strong leadership skills, we want you on our team! Responsibility • Achieving Top & Bottom line target f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now