Marketing Executive | Online Market

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Muzaffarnagar, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

+ To 5 Job For Recruting Students Willing To Pursue Mbbs In Abroad. Skills Needed : SEO, Social Media, Email Marketing | Google Adwords, SMS Marketing, Facebook Admanager

More info about this Marketing Executive - Online Market... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Edutech advisors will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Edutech advisors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Edutech advisors expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Sms marketing, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swarup square market 16 ff, edutech advisors mahavir chowk muzaffarnagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Edutech advisors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Edutech advisors Muzaffarnagar

Related jobs

  • Digital Marketing Specialist

    • Overseeing all company social media accounts management. • Developing engaging, creative, innovative content for regularly scheduled posts, which enlighten audiences and promote brand-focused messages. • Coordinating social media messaging with adv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Marketing Officer| Digital Marketing

    Job Summary: The Chief Marketing Officer (CMO)/Vice President - Digital Marketing will be responsible for developing and executing a comprehensive digital marketing strategy that increases the company's brand awareness and drives revenue growth. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Manager

    Digital Marketing Manager Responsibilities: • Designing and overseeing all aspects of our digital marketing department including our marketing database, email, and display advertising campaigns. • Developing and monitoring campaign budgets. • Plannin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now