Marketing Field Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Baruipur, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Btl Marketing, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth.

More info about this Marketing Field Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ammen Motors will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ammen Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ammen Motors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 53/2 Ashokgarh Near SBI Bank Ground Floor. Kolkata 700144.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ammen Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ammen Motors

Related jobs

  • MSME Tool Room Kolkata Sarkari Jobs Recruitment 2024 | Placement Executive|

    MSME Tool Room Kolkata भर्ती 2024 अधिसूचना जारी की गई है। उम्मीदवार MSME Tool Room Kolkata भर्ती 2024 के लिए ऑनलाइन / ऑफलाइन आवेदन कर सकते हैं। पात्रता, अंतिम तिथि, रिक्ति विवरण, वेतन, आवेदन प्रक्रिया यहां प्रदान की गई है। पहला पदनाम: Placement Execu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • BACKEND OFFICE EXECUTIVE WORK

    Hello All !! We offer Work From Home Jobs, Part Time Jobs, full time jobs.. apply now as it is limited vacancy... Role: Data Entry Executive, Computer executive back office operator... Skills needed: basic computer knowledge..... Having Smart Phone,C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    We are looking for Accounts Executive. Should have knowledge of Company accounts and use Tally. Minimum Work experience of 2 years Job Type: Full-time Salary: ₹120,000.00 - ₹140,000.00 per year Benefits: • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now