Marketing Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

₹8T–₹12T a monthFull–time
Responsible For Preparing And Managing Marketing Budget, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth, Outgoing, Implementing Creative Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Selling

More info about this Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Natraj Paints will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Natraj Paints expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have the following skills: Advertising, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Boraj, Ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Natraj Paints

Related jobs

  • Business Development Manager | CASA Sales Jobs in Ajmer Ajmer

    At IndusInd Bank, currently hiring in core sales department as Business Development Manager – CASA Sales jobs in Ajmer area, meantime refer below description to know more and get it apply for best jobs all over in Rajasthan. We continue to attract th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Manager

    ₹8T–₹12T a monthFull–time Responsible For Preparing And Managing Marketing Budget, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth, Outgoing, Implementing Creative Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Selling More info about ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager | CASA Sales Jobs in Ajmer Ajmer

    At IndusInd Bank, currently hiring in core sales department as Business Development Manager – CASA Sales jobs in Ajmer area, meantime refer below description to know more and get it apply for best jobs all over in Rajasthan. We continue to attract th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now