Marketing Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing And Managing Marketing Budget, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth, Implementing Creative Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Branding, Presentation, Pricing, Selling

More info about this Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation, Pricing, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SoftEdge Modular Furniture, Near Kalewadi Main Road, Behind Dhanagar Baba Ganesh Temple, Nakhate Nagar, Thergaon. PCMC - PUNE Maharashtra 411033 India.

8. What are the timings of this job?
Ans. SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SoftEdge Modular Furniture and Interior Solutions

Related jobs

  • Inside Sales Intern

    Responsibilities: • The Inside Sales Intern will be responsible for supporting the sales team in generating new business leads and maintaining customer relationships. • The ideal candidate should have excellent communication and interpersonal skills,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Operations Manager

    DISCLAIMER: This position is open only for candidates in Mumbai. Applications from other locations will not be considered Apply here: https://a.peoplehum.com/kwfe1 ABOUT US: The Avniro Group of Companies has over +00 global employees across Californi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    The ideal candidate is a motivated, well-organized individual who has a deep understanding of prospecting and developing strong relationships with customers. Responsibilities • Selling the Products Ceiling frames and drywall frames • Key Customer Pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now