Marketing Manager

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Mapusa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing And Managing Marketing Budget, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth, Implementing Creative Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B B C Security Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B B C Security Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B B C Security Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. B B C Security Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nh 17, Porvorim, Goa - 403501, Opposite Vethal Temple Opposite Porvorim Bazar.

8. What are the timings of this job?
Ans. B B C Security Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: B B C Security Service

Related jobs

  • Social Media Marketing Specialist

    Role: Social Media Marketing Designation: Executive – Social Media Experience: 1 – 2 years Location: Goa Key Responsibilities: • Execute the marketing campaigns and social media strategy in line with the business objectives • Be the eyes and the ears...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Director of Technology |Relocate to Goa|

    Company Overview: Staymaster is a Goa based hospitality & prop tech startup dedicated to making vacations more memorable and authentic. With Staymaster discerning travellers are mastering the new way to stay in handpicked private vacation homes w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital marketing intern

    The hiring for this internship will be online and the company will provide work from home/ deferred joining till current COVID-1+ situation improve We are India's largest learning platform that has stifled many brilliant minds. In 6 months, over 300,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now