Marketing Team Leader | Field Sales

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate | B2C

More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arihant Prime Realtors will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1115-16, Tower-2, DLF Corporate Greens, Gurugram, Haryana 122011.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Arihant Prime Realtors

Related jobs

  • Executive | Sr| Executive

    Job Title: Executive / Sr. Executive Job Location: Gurgaon Department: CRM Shift: 6 days working – Mon to Sat – 10 am to 7 pm • Measures employee performance via recorded monitoring (Call audits) • Measures process performance via data (data audit) •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Need Online CA tutors in Gurgaon |Job Id| 13518376|

    I am looking to hire a dedicated CA tutors, who will help me clear my exam with high grades, in and around Sohna Rd, Gurgaon. I am hoping to be taught online. The tutor must organise mock tests and provide me notes for that. CA tutors should be avail...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IND Benefits Processor I

    Job Title XXXXXX Two headline questions followed by a sentence with an exclamation mark. You want this to be as engaging as possible, but concise and to the point – encouraging candidates to read on! Should include the location and highlight the flex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now