Marketing Team Leader | Field Sales
- Category: Bank Jobs
- Location: Gwalior, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Shop To Shop Jakr Shopkeeper Se Product And Service Sale Krne Hai Free Of Cost. B2B, B2C, Distributor, FMCG, SIM Card, KYC | Preferred Experience In : Credit Card, Insurance, Loan
More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AU SMALL FINANCE BANK will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AU SMALL FINANCE BANK expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AU SMALL FINANCE BANK expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Credit card, Distributor, Fmcg, Insurance, Kyc, Loan, Sim card.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Zirakpur Punjab.
8. What are the timings of this job?
Ans. AU SMALL FINANCE BANK expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Branch Manager in Banking
As a Branch Manager, you will be responsible for overseeing the daily operations of our branch while ensuring the delivery of exceptional customer service. You will lead and motivate your team to achieve sales targets, maintain operational efficiency...
-
Branch Manager
We are hiring position -branch manager Experience-2 years-4 years Skills -Excellent verbal and written communication skills , team handling, good knowledge of stock
-
Relationship Manager | Retail Banking
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...