Marriage Bureau Pvt Limited
- Category: 12th Pass Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Wor Computer Need.
More info about this Marriage Bureau Pvt Limited Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 5+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RAJASTHAN JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
AIRPORT VACANCY FOR 10th |amp| 12th PASS
Dear Candidate, Greeting for the day! We are hiring for the jobs for the position of Air Ticketing / Ground Staff / Cabin Crew / Maintenance Engineer Key Responsibilities Welcome passengers on board and directing them to their seats. Providing Inform...
-
Samsung Needs 12th pass Fresher call
Samsung Needs 12th pass Fresher call Center-Jobs in Mansarovar Jaipur +587065+45 Customer Service Executive for Domestic/International Bpo. Fresher / Experience can apply . Solving Customer query Industry:BPO / Call Centre / ITES Functional Area:ITES...
-
Area Sales Manager| Banca | Life Insurance|Jaipu
Install App Company logo Area Sales Manager- Banca | Life Insurance-Jaipur Lavya Associates 14 applicants Posted 6h ago Job detailsAbout company Job highlights Must be a Graduate The incumbent also preferably needs to have knowledge of retail sales i...