Maths Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Sinnar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Shree Bachhav Classes
Sinnar, Maharashtra



Responsible For Teaching Maths, Helps Students To Gain Knowledge About Methods And Techniques To Solve Problems. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Maths, School Administration

More info about this Maths Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Bachhav Classes will provide a salary in the range of 5000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Bachhav Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Bachhav Classes expects the candidate to have the following skills: Maths, School administration.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Bachhav Classes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A/P - Sinner ,Tal-Sinner .Dist.Nashik..

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Bachhav Classes expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift

Related jobs

  • Research Teaching Associate

    We are especially looking for applicants with a strong background in Analytics and Data mining (Web, Social and Big data), Machine Learning and Pattern Recognition, Natural Language Processing and Computational Linguistics, Statistical Modeling and I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Professor

    Job description Assistant Professor - Food Production (Chef) Location -Noida Job Description Qualifications and Experience for the post of Assistant Professor are as under: - • Handle Basic and Advanced Culinary Sessions (both theory and practical) f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Professor|Associate Professor|Assistant Professor

    FOR THE POST OF PROFESSOR i. Essential : 1. A Ph.D. Degree with First Class at Bachelor's or Master's Degree in the appropriate branch of Agricultural Sciences and Technology , and experience of ten years in teaching, research and / or industry, out ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Shripur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now