Mechanical Engineer

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Moraiya, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

₹18T–₹25T a monthFull–time
Wr Required Production Planning Mechanical Engg,Who Do All Planning Regarding Activity ,Make Reports, Interact With Vendors. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical

More info about this Mechanical Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GEARLINC SYSTEMS will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GEARLINC SYSTEMS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GEARLINC SYSTEMS expects the candidate to have the following skills: Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GEARLINC SYSTEMS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 48-52 Ganesh Industrial Estate, nr. Surbhi Guest House, Changodar, Ahmedabad , 382213.

8. What are the timings of this job?
Ans. GEARLINC SYSTEMS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: GEARLINC SYSTEMS

Related jobs

  • Web Designer

    Website Designer Requirements: • Proven work experience as a Web Designer • Knowledge of front-end technologies including CSS3, JavaScript, HTML5, and jQuery. • PSD To HTML to Configuration. • Knowledge of Figma, sketch to HTML & SaaS. • Ability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Writer

    ₹15T–₹25T a monthFull–time Role: Jr. Content writer Experience: 6 months required Location: Gota, Ahmedabad, Gujarat (Full time and work from office only) Roles & Responsibility: • Develop, write and deliver persuasive content for the website, bl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vue|js Developer

    Rivulet Digital was formed with the goal of bringing together an amazing group of seasoned international professionals with years of combined experience to help clients power through their bandwidth and capability limitations. Realistically, most com...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now