Medical Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. Dmlt In Diploma Candidates Required.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srimathura Biokem Lab will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M. R. VALLI CHETTI VALAKAM, near Siva Coffee Bar, Narayana Nagar, Salem, Tamil Nadu 636015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Srimathura Biokem Lab

Related jobs

  • shrimp Farm Technician

    Job Description The shrimp technician will be in charge of making sure that shrimp farming activities are managed effectively and efficiently. He will work with the farm manager to carry out the fam activities in a smooth manner. He will be responsib...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Pattukkottai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Electrical Technician

    Job DescriptionDesired Candidate Profile Qualification: DEE / BE License required : C' license mustJob Location : Manali - Chennai

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior HVAC Technician

    Full Job Description 3R TECHNOLOGY is looking for Senior HVAC Chiller Technician Minimum Exp - 5 Years Experience in Screw & Reciprocating Compressors above 50 TR Capacity. Experience in Chiller assembly, Installation & Testing Education: Dip...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now