Medical Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Should Know To Work On Fully Automated Biochemistry Machine Blood Lena, Slide Stain Karna Medical Lab Ke Test Lagana. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drs Sr Prime Diagnostic Clinic will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drs Sr Prime Diagnostic Clinic expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drs Sr Prime Diagnostic Clinic does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Drs Sr Prime Diagnostic Clinic expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-24, Ganesh Nagar Moti Dungri Ganesh Ji Temple, Rajasthan 302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drs Sr Prime Diagnostic Clinic expects the candidate to work for the following hours: 8:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Drs Sr Prime Diagnostic Clinic

Related jobs

  • Technician

    Zone by the park Hotel is looking for a dynamic individual to join our Engineering team on an immediate basis for the following position. 1. General Technician 2. HVAC Technician Hotel background candidates will be preferred. Interested candidates ma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Technician

    Very urgent requirement interested candidates please contact me. Dear candidates, We have opening for TV Technician/Mobile Technician/Furniture Technician Experience: - 1 Experience Candidates Apply. Qualifications - 12th + Experience Designation- (T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Position-Technician Qualification ITI-Fitter , Motor Mechanic Vehicle , Diesel Mechanic , Electricians Yearof Experience 2+years in Similar Field- Competitor Dealers of Hydraulic Excavators, Cranes,Backhoe loaders , Compactors. wheel loaders and comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now