Medical Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Bijnor, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Buddha Superspeciality Hospital will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Buddha Superspeciality Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6 How much experience is required for this job?
Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Civil Lines Bijnor.

8. What are the timings of this job?
Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Buddha Superspeciality Hospital

Related jobs

  • Senior CAD Technician | Civil |amp| Structure

    Taurus Contractors (www.tauruscontractors.com) offers a broad range of recruitment and staffing services, which include expatriate and local specialists, engineers and technical personnel on contract and permanent hire. Our focus industries are oil, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Owner

    online work from home

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Gonda, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto glass technician and driver

    auto glass technician auto glass mechanic driver

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Etawah, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now