Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Mis Executive'S Responsibilities Include Designing And Developing Computer Systems On Time And To Specifications, Developing Strategies, Keeping Up-To-Date With The Latest Developments In It Systems, Analyzing Operations, And Making Suggestions For Improvement. Good Knowledge Of Advance Excel And Good Communication Skill . Advanced Excel, MS Power Point, MS Word, Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oon Track Business Consultant will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oon Track Business Consultant expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oon Track Business Consultant expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Oon Track N210, New Aatish Market Jaipur, Rajasthan 302020.
8. What are the timings of this job?
Ans. Oon Track Business Consultant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
MIS WE ARE HIRING #MIS_EXECUTIVEFOR WELL RENOWNED COMPANY IN LUDHIANA. SALARY-UPTO 25-40K PER/MONTH #wedontchargefromcandidates #Important-CANDIDATE MUST HAVE GOOD EXPERIENCE AS MIS EXECUTIVE/MANAGER , SKILLS REQUIRED #GOOGLE_AUTOMATIONS #GOOGLE_SCRI...
-
MIS Executive
MIS WE ARE HIRING #MIS_EXECUTIVEFOR WELL RENOWNED COMPANY IN LUDHIANA. SALARY-UPTO 25-40K PER/MONTH #wedontchargefromcandidates #Important-CANDIDATE MUST HAVE GOOD EXPERIENCE AS MIS EXECUTIVE/MANAGER , SKILLS REQUIRED #GOOGLE_AUTOMATIONS #GOOGLE_SCRI...
-
Mis Executive
 Overview: Role Purpose The purpose of the role is to provide timely, accurate andquality MIS reports, dashboards to the external & internalstakeholders of account(s) as per the defined process and standards ofsecurity and compliance. Dosssss • ...