Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Navi Mumbai , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sana enterprises will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sana enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sana enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor office no-403 near metro station Mumbai me..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sana enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sana enterprises

Related jobs

  • MIS Executive

    ROLE : MIS Executive MONDAY TO FRIDAY ( FIXED SATURDAY & SUNDAY OFF ) JD • To Support Inventory team by providing the necessary MIS data, reports and analysis. • Generate and distribute DATA in accurate and timely manner. • Provide strong reporti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Apply MIS Executive P Pride Hotels Ltd Mumbai, Maharashtra Apply 23 hours ago₹21T–₹30T a monthFull–time Required Advance Excel along with Google sheet, Data knowledge. Those who have only can apply the same. • Person will be responsible to build &...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive |Sales

    • Manage daily MIS of project-wise client acquisition. • Prepare data that has project-wise Sales & Revenue analysis. • Collect data by co-coordinating with site -offices and internal departments. • Implement online Salesforce MIS and ensure erro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now