Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Bengaluru , Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. udit international will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. udit international expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. udit international does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: banglore btm layout.
8. What are the timings of this job?
Ans. udit international expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
be responsible to generate, maintain, consolidate and track various daily/weekly/monthly MIS reports proactively interact with multiple internal/external stakeholders on a daily, weekly and monthly basis for the preparation of MIS reports analyse dat...
-
MIS Executive
Roles and Responsibilities - 4 years exp as MIS executive/Data Analyst using advanced Excel Good English communication Build Excel models with complex excel formula Use VBA macros excel forms to build tools for client Generation of reports & anal...
-
MIS Executive
The incumbent will be responsible for gathering planning inputs, sharing, tracking, monitoring, maintain data in defined format, preparing dashboard and reporting based on LMS and related activities for all training operations in smooth and successfu...