Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Job Skills Required- Excellent Knowledge In Computer Software Usage Microsoft Word, Excel And Power Point, Basic Accounting Knowledge, Basic Tally, Basic Finance Knowledge,Knowledge Of Warehouse Operations, Team Work. Skills Needed : Tally, Computer, Email | Advanced Excel, Basic Excel, MS Power Point, MS Word, Internet Surfing

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Calcutta Bakery Private Limited will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Calcutta Bakery Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Calcutta Bakery Private Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office- 04/3, Emami City Tower, 2 Jessore Road, Kolkata-700028.

8. What are the timings of this job?
Ans. Calcutta Bakery Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Calcutta Bakery Private Limited

Related jobs

  • MIS Executive

    Candidate need to update the production report on Daily Basis .He need to update the despatch and material recd on a daily basis . More about this MIS Executive job Excel Import is aggressively hiring for the job profile of MIS Executive for 10 open ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| MIS |amp| Data Science

    Apply on LinkedIn Sr. MIS & Data Science PRM Begraj Siliguri, West Bengal Apply on LinkedIn 20 hours ago Full–time Job description Opening for Sr. MIS Executive Male only Location - Siliguri, West Bengal Experience in Advance Excel with App scrip...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Siliguri, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • EDP|MIS Executive

    Urgent hiring for an EDP Executive for the Automobile Industry - 4- Wheeler showroom Must be good in Advanced Excel - V-Look-up, Pivot Tables, etc. Must be good i making MIS reports. (Business, Marketing, etc.)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now