Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

1.Preparation Of Mis Reports From The Data Available On Sheets.2.Responsible For The Preparation & Maintenance Of Mis Reports On Daily, Weekly & Monthly Basis.3.Creating And Updating Dashboards For Management (Business Intelligence, Mis Reports).4.Helping Functional Heads With Their Data Requirements.5.Generate Reports, Store Completed Work In Desi. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Computer, Email, MS CIT | Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word, > 30 WPM Typing Speed

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sv Saree House will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sv Saree House expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sv Saree House expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms cit, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sv Saree House expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mahatma Gandhi Rd, Tobacco Bazar, Nallagutta, Ramgopalpet, Secunderabad, Telangana 500003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sv Saree House expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sv Saree House

Related jobs

  • Mis Executive

    (Job Code: MIS 01) To start career from root level Garuda would be destination Send profile to ***@*.com Job Location: Hyderabad / Tirupati Qualifications: B. Com (Computer Science) / Equivalent Experience: 0 – 1 Year of Experience in the area of MIS...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | MIS |amp| Reporting|ANA006830

    With a startup spirit and +0,000+ curious and courageous minds, we have the expertise to go deep with the world’s biggest brands—and we have fun doing it. We dream in digital, dare in reality, and reinvent the ways companies work to make an impact fa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| MIS |amp| Operations Executive

    Shift starts at 3 pm & ends at midnight. We are hiring MIS & Operations Executive with expert in Advance MS Excel, Power Bi. Executive must be comfortable with handling data provided by Operations team and can generate business insights which...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now