Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Advanced Excel, Basic Excel | Skills Needed : Email, Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KAYCOMM SERVICES PVT LTD will provide a salary in the range of 11000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KAYCOMM SERVICES PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KAYCOMM SERVICES PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.802 Mahalay Complex, Opp.President Hotel Navrangpura Ahmedabad..

8. What are the timings of this job?
Ans. KAYCOMM SERVICES PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KAYCOMM SERVICES PVT

Related jobs

  • MIS Executive | |T837|

    Job details Salary ₹20,000 - ₹30,000 a month Job Type Full-time Qualifications - Bachelor's (Preferred) - Total work: 1 year (Preferred) Full Job Description Before Applying For This Position, Please Read Full Description Carefully.... MIS Executive ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Roles and Responsibilities We are hiring for candidates with excellent Excel, data entry and reporting skills. Desired Candidate Profile Perks and Benefits Role: Data Entry / MIS Salary: Not Disclosed by Recruiter Industry: Recruitment / Staffing Dep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commercial MIS Executive

    Profile: Commercial MIS Executive Qualification: Graudate/Post Grauduate Exp : 0 to 3 Years Salary : 22,000 -25,000 Per Month Eligibility Criteria: • Must have good knowledge in Bills Passing, Preparing Costing, Budgeting. • Basic Knowledge about war...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now